Waarom naar een astroloog?

  • Als je op zoek bent naar jezelf en niet weet hoe je er bij kan komen.
  • Een astroloog kan je helpen, inzicht te krijgen in jezelf, waar door jij je eigen richting weet te vinden in je leven.
  • Als je inzicht wil krijgen of een bevestiging voor je gevoel of intuïtie.
  • Als je vast loopt in je relatie of werk.
  • Als je wilt weten, waar je aanleg en talenten liggen.

In cirkeltjes blijven ronddraaien.

Iedereen kent het verschijnsel: Je zit met een dilemma en je hebt het erover met familie en vrienden of misschien ook wel met een professionele hulpverlener. Maar toch kom je er niet uit. Dan bestaat de kans dat ik je verder kan helpen. Aan de hand van jouw horoscoop gaan we aan de slag met je vraag, probleem of dilemma. Ik kan je op een breed gebied ondersteunen, waarbij geest en lichaam zich weer met elkaar verbinden. Worstel jij met je levensvragen en wil je er op een spirituele manier naar gaan kijken, dan begeleid ik je graag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het maken van jouw horoscoop heb ik je gegevens nodig: geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Geboortegegevens kun je opvragen bij de burgerlijke stand van je geboorteplaats.
Het is niet zo dat ik vanuit je horoscoop voorspellingen kan doen en dat jouw lot al ‘in de sterren geschreven staat’. Door een andere benaderingswijze kan ik je meer inzicht geven en je bewust maken van o.a. gewoonten en overlevingspatronen en thema's die spelen in jouw leven. 
Mijn ervaringen en opleidingen o.a. 5 jaar HBO Astrologie heb ik goed weten te integreren, waardoor ik zelf een gezonde balans heb gevonden om in het leven te staan. Juist omdat ik mezelf niet beperk, ben ik in staat open naar mensen te kijken en vele paden met ze te bewandelen. Ik ben iemand die je leert, eerlijk naar jezelf te kijken en te luisteren.

Comments are closed.